diumenge, 17 de març de 2013

Tecnificació de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol (FCVb), en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, organitza per aquest estiu una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint l’experiència dels últims anys.
En les ESTADES, els joves de 10 a 17 anys podran millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei a la platja, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural, l’experiència de fer nous amics o de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura. Les estades constaran de tres torns, el primer dels quals començarà el 29 de juny al 6 de juliol per a nens i nenes de 10 a 13 anys; del 7 al 13 de juliol serà el torn del nens i nenes de 12 a14 anys; per finalitzar amb el tercer torn del 14 de juliol al 20 de juliol en el qual i participaran els nois i noies de 14 a 17 anys. La inscripció a les estades per a qualsevol dels quatre torns té un cost de 475€,amb el preu especial de 890€ per inscriure’s a dos torns, o bé per a dos germans. Els titulars del Carnet Jove tindran un descompte en el preu d’un 5% (tots dos no són acumulables).
Per altre banda, del 20 al 27 de juliol es celebrarà la tercera edició del CAMPUS. En aquest campus, els nascuts/es al 1997, 1998, 1999 o 2000 (categoria infantil i cadet) podran realitzar un treball per tal d'aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural, l’experiència de fer nous amics. Les places estaran limitades a 36 jugadors/es. La inscripció al Campus de Tecnificació té un cost de 425€,amb el preu especial de 800€ per inscriure’s a dos germans. Els titulars del Carnet Jove tindran un descompte en el preu d’un 5% (tots dos no són acumulables).
La data límit d’inscripció és el 25 de juny per a les ESTADES, i l’1 de juny de 2013 per al CAMPUS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada