Agenda

1.- Campus i estades de VOLEIBOL
La Federació Catalana de Voleibol (FCVb), en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, organitza per aquest estiu una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint l’experiència dels últims anys.
En les ESTADES, els joves de 10 a 17 anys podran millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei a la platja, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural, l’experiència de fer nous amics o de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura. Les estades constaran de tres torns, el primer dels quals començarà el 29 de juny al 6 de juliol per a nens i nenes de 10 a 13 anys; del 7 al 13 de juliol serà el torn del nens i nenes de 12 a14 anys; per finalitzar amb el tercer torn del 14 de juliol al 20 de juliol en el qual i participaran els nois i noies de 14 a 17 anys. La inscripció a les estades per a qualsevol dels quatre torns té un cost de 475€,amb el preu especial de 890€ per inscriure’s a dos torns, o bé per a dos germans. Els titulars del Carnet Jove tindran un descompte en el preu d’un 5% (tots dos no són acumulables).
Per altre banda, del 20 al 27 de juliol es celebrarà la tercera edició del CAMPUS. En aquest campus, els nascuts/es al 1997, 1998, 1999 o 2000 (categoria infantil i cadet) podran realitzar un treball per tal d'aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural, l’experiència de fer nous amics. Les places estaran limitades a 36 jugadors/es. La inscripció al Campus de Tecnificació té un cost de 425€,amb el preu especial de 800€ per inscriure’s a dos germans. Els titulars del Carnet Jove tindran un descompte en el preu d’un 5% (tots dos no són acumulables).
La data límit d’inscripció és el 25 de juny per a les ESTADES, i l’1 de juny de 2013 per al CAMPUS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada