divendres, 29 de març del 2013

Dia Mundial de l'Activitat Física

La Generalitat de Catalunya impulsa per quart any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d'abril de 2013 -o qualsevol dia comprès entre el 3 i el 21 d’abril-.
Aquest dia se celebrarà novament arreu del planeta, tot difonent la recomanació fonamental i molt fàcil d’assolir, per prevenir les més de 3.334 morts anuals a Catalunya que es relacionen amb el sedentarisme: “Acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia” amb el sublema d'aquest any: "Activitat física sense barreres".
En la celebració del DMAF en els 3 anys precedents hi ha hagut una participació de més de 168.000 persones, s'han organitzat 593 esdeveniments i s'hi han involucrat al voltant de 600 entitats. Aquest fet posa de manifest l’èxit i la motivació de totes les entitats i sectors públics i privats que estan sensibilitzats vers la promoció de la salut mitjançant l’activitat física.
L'institut de Flix s'ha sumat a aquesta iniciativa i té previst organitzar activitats físico esportives durant el matí del divendres 5 d'abril. Les activitats estan incloses dins del programa confeccionat per a rebre el Collège Gaston Jollet, de Salbris (França), i consistiran en activitats de ball i aeròbic, competicions de touchball, bàdminton i futbol sala. Podeu trobar més informació a través d'aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada